Veel gestelde vragen

1Wat is er bijzonder aan 0900-TAXATIE?
Bij 0900-TAXATIE werken we enkel met ervaren taxateurs om de beste prijs uit te markt bieden. Het team doet er dan ook alles aan om een inruilvoorstel zo snel mogelijk en met alle garanties aan u te presenteren.
2Wat is 0900-TAXATIE?
0900-TAXATIE is een geautomatiseerd systeem dat zes dagen per week binnen enkele minuten een gegarandeerde taxatie verzorgt.
3Voor wie is 0900-TAXATIE?
Auto- verkopers, dealers, occasionmanagers en wagenparkbeheerders die snel een betrouwbare voertuigwaarde nodig hebben om een goed inruilvoorstel of deal te kunnen presenteren.
4Geeft 0900-TAXATIE de beste prijs?
Bij 0900-TAXATIE bent u altijd zeker van een transparante en eerlijke waarde. Dat geeft zekerheid. We geven zelfs een voucher af om uw taxatie te dekken.
5De kwaliteit van 0900-TAXATIE?
Wij werken enkel met ervaren taxateurs om de optimale ondersteuning te kunnen bieden bij de verkoop. De jarenlange ervaring in de markt en het persoonlijk contact met ware specialisten biedt de grootste kans op een snelle en waardevolle transactie door een transparante waarde.
6Als ik de voucher bevestig wat gebeurt er dan?
Wanneer u de voucher eenvoudig en snel online heeft bevestigd dan regelt u het transport direct en 0900-taxatie regelt de rest!
7Hoeveel tijd heb ik om een voucher definitief te bevestigen?
Nadat u de gegarandeerde waarde heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd om de voucher definitief te bevestigen.
8Wat kost 0900-TAXATIE?
0900-TAXATIE is 100% gratis als u gebruik maakt van de App of de Online Taxatiemanager. Het enige wat wij van u vragen is een conversie van minimaal 5%
9Wat is het verschil tussen 0900-TAXATIE en andere taxatiesystemen?
Bij 0900-TAXATIE kiest u voor zekerheid en duidelijkheid vooraf. Na de taxatie kunt u een verwachte opbrengstprijs geven maar u weet nog niet zeker of de deal doorgaat en wat de hoogste opbrengst zal zijn. U heeft dan alsnog 14 dagen de tijd om te bevestigen.
10Is 0900-TAXATIE uniek?
Ja! In Nederland is er geen ander systeem beschikbaar dat zo transparant en duidelijk is en waarbij de afgegeven taxaties worden gegarandeerd.
11Is er een proefperiode voor de Online Taxatiemanager mogelijk?
Natuurlijk willen wij graag laten zien hoe het systeem in de praktijk werkt. Probeer 0900-TAXATIE nu gratis uit. Vraag uw Online Taxatiemanager aan en download de app. Samen met u gaan we dan aan de slag. U levert de taxaties online aan en u ontvangt gratis uw gegarandeerde taxaties in uw Online Taxatiemanager. Om ook na deze proefperiode gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van 0900-TAXATIE vragen we van u dat u 5% van onze biedingen accepteert.
12Vraagt 0900-TAXATIE exclusiviteit?
Nee, zeker niet. U bent er geheel vrij in om u zaken te blijven doen op de manier die u het beste past. Wel spreken we samen een te realiseren conversiepercentage af voor het gebruik van 0900-TAXATIE. Dit is een zeer realistisch percentage dat voldoende ruimte laat om ook andere verkoopkanalen te gebruiken en waaraan u als deelnemer graag zult willen voldoen om het systeem te kunnen blijven gebruiken.
13Wanneer is 0900-TAXATIE bereikbaar?
0900-TAXATIE is eigenlijk altijd te gebruiken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De snelle biedingen krijgt u zes dagen per week tijdens de gebruikelijke openingsuren op werkdagen, dus ook op zaterdag! Tijdens deze uren zullen ook de aanvragen beantwoord worden die gedaan zijn op de andere tijden. U heeft dus altijd de beschikking over ervaren taxateurs zonder dat deze bij u in dienst zijn.
14Hoe zorg ik ervoor dat mijn verkoopteam 0900-TAXATIE juist gebruikt?
Iedere nieuwe gebruiker die met 0900-TAXATIE gaat werken zal ondervinden dat het systeem uitermate eenvoudig in gebruik is. Komt u er even niet uit? Stuur dan een mail naar info@0900-taxatie.nl